Log in om de prijzen te zien

* Vereiste velden

Extra product info

Let op: Tekening meesturen verplicht! U kunt deze mailen naar info@smartwindowdesign.eu onder vermelding van het ordernummer of de commissie naam.
 

Shutter Phoenix Hout

Let op: De maten die u ingeeft in het orderformulier zijn de buitenste maten van de shutter (van buitenzijde frame tot buitenzijde frame).
Tevens zijn dit de maakmaten (Let op: Eventuele reductie dient u dus zelf van de maten af te halen).

Montage in de dag/op de dag

Bij het bestellen van een shutter kunt u aangeven of u de shutter 'in de dag' op 'op de dag' gaat monteren.
Het doorgeven hiervan kan helpen als extra geheugensteun, maar is enkel van belang wanneer u een vouwrail of schuifrail gaat bestellen. Hier wordt namelijk een afdeklijst aan de bovenzijde bij geleverd welke recht, of met zijkanten geleverd kan worden.

Lightblock  
Besteld u aan een van de vier zijdes geen frame dan kunt u de lichtkier die hier ontstaat afdichten met behulp van een lightblock.

Het lightblock profiel is een vierkant profiel die geleverd wordt in de kleur van de shutter.
 
 
Sillplated  
Wanneer u een Z-frame gebruikt die bijvoorbeeld aan de onderzijde op een vensterbank rust dan kunt u ervoor kiezen om de shutter met een sillplated frame aan de onderzijde te bestellen. Het gestippelde deel van het Z-frame voorbeeld hiernaast wordt dan van het Z-frame afgehaald zodat deze plat op het venster kan liggen.  
   

 

Type Zijstijl

Bij het bestellen van de shutter kunt u kiezen of u de stijlen van de shutterpanelen original of design wil laten maken. Het verschil zit met in de ribbel/kraal in de stijl. Zie onderstaande voorbeelden:

Design Original

No product details.

Labels

Separate tags with spaces. Wrap multi-word tags in single quotes. Example: 'New York' Manhattan